Xindao is een gerenommeerde leverancier van promotionele artikelen en relatiegeschenken sinds 1986. Wij zijn een Nederlands bedrijf en beschikken over kantoren in Zweden, Duitsland, Engeland, Frankrijk, Italië, Spanje, de Verenigde Staten, Hong Kong en Shanghai. Onze sterke aanwezigheid in China en onze eigen ontwerp studio maken het mogelijk om voorop te lopen in de ontwikkelingen van onze branche.

Bij Xindao maken wij promotionele producten die de identiteit van bedrijven en personen communiceren. Ons prijswinnende merk ‘XD Design’ is het vlaggenschip van onze collectie. Deze bestaat uit alledaagse producten die bijzonder zijn vormgegeven en toch praktisch in gebruik zijn. Xindao is ambitieus, jong van geest en creatief. Deze eigenschappen zijn terug te vinden in de persoonlijkheden van de mensen die er werken.Voor ons hoofdkantoor in Rijswijk zijn wij op zoek naar een ambitieuze:

STAGIAIR(E) ICT

Meewerkstage bij de afdeling ICT
Stageperiode: februari 2020 t/m juni 2020 – 4 tot 6 maandenAls je ervaring op wilt doen in een internationale werkomgeving dan biedt Xindao je daar uitstekende mogelijkheden voor!

Stage omschrijving:
Je stage bestaat uit verschillende taken op het gebied van de operationele dienstverlening ICT. Het is een echte meewerkstage waarbij je de kans krijgt om, naast een actieve bijdrage te leveren, ook de kans krijgt om een complexe infrastructuur te leren kennen. Hierbij assisteer je in de dagelijkse processen van uiteenlopende, ICT gerelateerde activiteiten. Dagelijkse werkzaamheden zijn onder andere het oplossen van incidenten op de werkvloer, het analyseren van mogelijke ICT gerelateerde problemen en het in kaart brengen ervan.

Tevens krijg je de mogelijkheid om kennis en vaardigheden op te doen aan de backend van onze infrastructuur. Denk hierbij aan Exchange, Windows Server, Citrix, Webshops, Dataopslag en back-up. Kortom, een hele diverse en uitdagende ICT-omgeving om je kennis en vaardigheden te toetsen en verder te ontwikkelen.

Onze ideale kandidaat:
• Is op dit moment een student aan een ICT-opleiding (mbo-niveau 4/HBO)
• Is creatief ingesteld. Kan creatief oplossingen en acties bedenken
• Is snel van begrip, heeft een zelfstandige en een actieve instelling en legt makkelijk contacten met mensen
• Is een echte duizendpoot. De kandidaat moet geïnteresseerd zijn in alle aspecten van de operationele dienstverlening in de ICT, bijvoorbeeld: Windows Server, netwerk, telefonie, email, Terminal Server omgevingen en werkplek onderhoud.
• Is enthousiast, ondernemend en heeft doorzettingsvermogen
• Beschikt over goede communicatieve vaardigheden, zowel in het Nederlands als in het Engels
• Heeft een flexibele werkinstelling en voelt zich thuis in een informele bedrijfscultuur
• Beschikt over een goede algemene basiskennis ICT en specifieke kennis van Microsoftproducten als Windows 8 en 10 en Ms Office

Wij bieden:
• Een interessante stageplek in een leuk team en informele werksfeer met ruimte voor eigen initiatief
• Stagevergoeding van €250,- per maand o.b.v. 40 uur per week
• Personeelskorting op aankopen

Spreekt deze stage je aan? Stuur dan je CV en motivatiebrief naar Mw. M. Quist jobs@xindao.nl