Erklæring om databeskyttelse

1. Indledning
2. Personoplysninger, vi indsamler
3. Derfor indsamler vi dine personoplysninger: formål
4. Juridisk grundlag for behandlingen
5. Mindreåriges personoplysninger
6. Cookies
7. Hvor længe gemmer vi dine data?
8. Google analytics
9. Facebook pixel
10. Hvordan beskytter vi dine data?
11. Hvor behandles dine data?
12. Hvem har adgang til dine data?
13. Ændringer i vores politik
14. Hvordan kan du håndhæve dine rettigheder?
15. Indsigelse og klageret
16. Kontakt


1. Indledning

Det er vigtigt for Xindao at beskytte dine personlige oplysninger. Denne erklæring om databeskyttelse beskriver, hvordan vi håndterer dine personoplysninger.
Vi anvender kun dine personoplysninger til de formål, der er angivet i denne erklæring om databeskyttelse, og ikke til andre formål, medmindre yderligere behandling af personoplysningerne er i overensstemmelse med oprindelige formål med behandlingen af disse data.

2. Personoplysninger, vi indsamler

Vi indsamler personoplysninger via vores websteder www.xindao.com, når du kontakter os og/eller vi udsender et nyhedsbrev.
Personoplysninger er oplysninger, der kan bruges til at identificere dig. Vi indsamler følgende data fra dig på

. • Hvis du opretter en konto på vores websted, beder vi om dit navn, din e-mailadresse og en adgangskode, så du kan logge på og bruge vores tjenester. Vi beder om faktureringsoplysninger og leveringsadresse, så du slipper for at indtaste dem igen i forbindelse med din næste ordre.
• Når du afgiver en ordre på vores websted, beder vi om dit navn, din adresse, kontaktoplysninger og faktureringsoplysninger, så vi kan behandle og levere din ordre.
• Hvis du skriver en anmeldelse, beder vi om din e-mailadresse, så vi kan kontakte dig, såfremt du ikke er tilfreds med dit køb.
• Hvis du kontakter vores kundeservice via en chatfunktion, ved at udfylde en web-formular eller ved at sende os en e-mail, beder vi om dit navn og din adresse, så vi kan besvare din henvendelse.
• Hvis du ønsker at modtage vores nyhedsbrev, beder vi om din e-mailadresse, så vi kan sende dig nyhedsbrevet.
• Når du besøger vores websted, indsamler vi oplysninger om dit besøg og din klik-adfærd på webstedet, så vi kan vise dig produkter og personliggøre dit besøg på webstedet. Dette omfatter din computeres IP-adresse, dit brugernavn, tidspunktet for hentningen samt andre data, din browser sender til os. Vi forsøger så vidt muligt at anonymisere disse data.
• Vi indsamler tekniske data fra besøgende på vores websted for at kunne analysere og forbedre vores tjenester. Dette omfatter måling og analyse af statistiske data samt generering af brugerstatistik. Vi forsøger så vidt muligt at anonymisere disse data. Vi anvender tekniske data via brug af cookies.

3. Derfor indsamler vi dine personoplysninger: formål

Vi behandler kun dine personoplysninger i forbindelse med de formål, der er angivet nedenfor.
Vi skal bede om dit samtykke, før vi bruger dine personoplysninger til andre formål, medmindre yderligere behandling af personoplysningerne er i overensstemmelse med de oprindelige formål med behandlingen af disse data. Hvis vi ønsker at behandle dine personoplysninger med andre formål, skal vi informere dig på forhånd.
Hvis vi vil bruge dine personlige data til andre formål, informerer vi dig om dette.
Det kan være nødvendigt at dele dine personoplysninger med myndigheder eller tredjeparter, eksempelvis, hvis der er juridiske forpligtelser til at gøre dette.
Vi bruger ikke dine personoplysninger til at træffe en beslutning, der udelukkende er baseret på automatiseret behandling, herunder profilering.

4. Juridisk grundlag for behandlingen

Kontrakt
Når du afgiver en ordre, indgår du en kontrakt med os, hvilket betyder, at vi har brug for visse oplysninger fra dig som eksempelvis dit navn, din e-mailadresse og faktureringsoplysninger.

Berettigede interesser
Vi kan behandle dine data, hvis vi har visse legitime interesser i behandlingen af dine personoplysninger, dog ikke hvis dine interesser i ikke at få behandlet oplysningerne er større.
Optimering af vores markedsføringskampagne, personliggørelse af vores websted og besvarelse af dine spørgsmål er en del af vores almindelige forretningsaktiviteter. Desuden vil vi gerne holde dig informeret om vores produkter via nyhedsbrevet som en del af vores almindelige forretningsaktiviteter. Xindao har desuden en interesse i at have et websted, der fungerer godt, og som er tilpasset de besøgendes ønsker.

Vi beder dig om at oprette en konto inde du første gang du ønsker at bestille varer via www.xindao.com eller www.xindao.nl. Dette gør for at gøre bestillingsprocessen hurtigere da du kun skal indtaste dine data en gang og at dette er i henhold til vores legitime interesse.

Du har ret til at gøre indsigelse mod disse behandlingstiltag. Hvis du ønsker at gøre indsigelse, bedes du kontakte os via e-mail info@xindao.nl eller telefon på +31 (0) 70 3199900
I så fald vil vi ophøre med at behandle dine personoplysninger, medmindre der er tvingende, berettigede årsager til, at vores interesse i behandlingen er større end din interesse i at stoppe behandlingen. Du kan muligvis ikke udnytte vores tjenester optimalt, hvis du beder os ophøre med behandlingen.

Tilladelse
I visse tilfælde beder vi dig om tilladelse, før vi behandler dine data. Det gælder følgende behandling:

• Før du oprette en konto på vores websted
• Før du skriver en anmeldelse eller kontakter vores kundeservice
• Før vi sender dig et nyhedsbrev og du er endnu ikke en ny kunde af os
• Du er ny kunde og vi ønsker at sende dig vores nyhedsbrev

Du har ret til når som helst at tilbagetrække dit samtykke. I så fald skal dine personoplysninger slettes, medmindre der er tvingende grunde til, at vi ikke kan slette dine personoplysninger.
Du kan tilbagetrække dit samtykke på følgende måde:

• Nyhedsbrev: Alle nyhedsbreve indeholder et link, du kan bruge til at afmelde med et enkelt klik.
• Konto: Du kan opsige ved at sende en e-mail til info@xindao.nl.
• Kontakt kundeservice: Du kan kontakte os for at tilbagetrække dit samtykke på telefon: +31 (0) 70 319 99 00.

5. Mindreåriges personoplysninger

Vi behandler kun personoplysninger på mindreårige, hvis vi har skriftlig tilladelse fra en forælder, omsorgsperson eller juridisk repræsentant.

6. Cookies

Vi bruger såkaldte “cookies”. Cookies er små tekstfiler, der gemmes på en computer eller en anden enhed, f.eks. en tablet eller en telefon, når en besøgende går ind på eller bruger vores websted. Da nogle cookies kan spores tilbage til personlige præferencer, hører de under personoplysninger.
Xindao bruger cookies til følgende formål:

• Så webstedet kan køre korrekt eller bedre ved eksempelvis at genkende af den besøgende, så vi kan yde en bedre service.
• Trafikanalyse på et websted med henblik på identificering af potentielle forbedringer.
• Registrering af besøgendes adfærd med henblik på at kunne tilbyde produkter mere målrettet.

Du beslutter selv, om du vil acceptere eller afvise cookies. De fleste browsere er som standard indstillet til at acceptere cookies. Du kan dog ændre indstillingerne i din browser til at undgå dette. Du kan se i browserens hjælp-funktion, hvordan du kan blokere cookies. Hvis du vælger dette, er det muligt, at nogle dele af webstedet ikke fungerer optimalt eller ikke er tilgængelige. Du kan også justere indstillingerne, så du får en meddelelse, før en cookie gemmes.

Vi gemmer ikke unikke personoplysninger. Besøgende på vores websted forbliver anonyme. Der er derfor ingen data i vores cookies, som kan spores tilbage til enkeltpersoner. Vi håndterer data indsamlet via cookies fortroligt.

7. Hvor længe gemmer vi dine data?

Vi gemmer ikke personoplysninger i længere tid end det er nødvendigt i forbindelse med det formål, vi har med behandlingen af dataene.

• Nyhedsbrev: Vi gemmer dit navn og dine kontaktoplysninger så længe, du er interesseret i at modtage vores nyhedsbrev.
• Besvarelse af spørgsmål: Vi gemmer dit navn og dine kontaktoplysninger i den tid, der er nødvendigt, for at vi kan besvare dine spørgsmål.
• Levering af produkter: Vi gemmer kun dine data i den tid, der er nødvendigt at levere produktet, opkræve fakturaen samt til andre administrative formål. Vi gemmer data til brug for opkrævning af fakturaer i højst to år, medmindre der er andre årsager til at bevare dataene.
• Tekniske årsager, eksempelvis optimering af webstedet: Vi så vidt muligt gemmer tekniske data i anonymiseret form og anvender dem i den tid, det er nødvendigt for at optimere webstedet, dog højst seks måneder.

8. Google analytics

Vi bruger Google Analytics. Dette er en tjeneste fra Google for at indsamle statistikker og detaljer fra et websted. Formålet med denne service er at kunne oprette målrettede markedskampagner ud fra disse data.

9. Facebook pixel

Vi bruger Facebook-pixels til at få indblik i, hvilke handlinger folk udfører på vores hjemmeside og for at identificere interessante målgrupper for os. For mere information om, hvad Facebook gør med dine data, henvises til deres privatlivspolitik: https://www.facebook.com/about/privacy/

10. Hvordan beskytter vi dine data?

Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger til beskyttelse af dine personoplysninger mod ulovlig behandling eller bortkomst.
Vores sikkerhedsforanstaltninger omfatter, men er ikke begrænset til, følgende tiltag:
• Alle personer, der arbejder sammen med os, har tavshedspligt om dine data.
• Vi sikrer, at tredjeparter, der har adgang til dine personlige data, opfylder de krav, vi stiller til sikkerhed. Vi har indgået aftaler med disse tredjeparter om beskyttelse af dine data.
• Hvor det er muligt, anonymiserer vi dine data, og vi krypterer personoplysninger.
• Vi har oprettet et sikkert backup-miljø, så vi kan gendanne personoplysninger i tilfælde af fysiske eller tekniske hændelser.
• Vi afprøver og evaluerer disse tiltag regelmæssigt.

Vi kan ikke helt forhindre, at tredjeparter får adgang til dine data, eller forhindre tab af dine data via brud på vores sikkerhedsforanstaltninger, men vi træffer alle relevante foranstaltninger til sikring af, at dine personoplysninger ikke er tilgængelige for uvedkommende.

11. Hvor behandles dine data?

Vi behandler dine personoplysninger i EU. Dine personoplysninger vil ikke blive behandlet i eller overført til andre lande.

12. Hvem har adgang til dine data?

Vi udleverer ikke dine personoplysninger til tredjeparter, undtagen de parter, der er beskrevet nedenfor, eller hvis du har givet tilladelse til dette.
Vi arbejder sammen med følgende eksterne parter, der har adgang til dine personoplysninger:

• For at tage sig af den (finansielle) administration i vores ERP-system Microsoft Dynamics;
• Facebook, til generering af besøgsprofiler og målrettet annoncering.
• Copernica, for bl.a. at sende e-mail kampagner

Vi har indgået en databehandleraftale med de parter, som behandler dine personoplysninger med henblik på beskyttelse af dine personoplysninger.
Vi forbeholder os retten til at dele dine personoplysninger med tredjeparter, når dette er krævet i henhold til lovgivning, eller når det er nødvendigt for at beskytte dine, vores eller tredjeparters interesser.

13. Ændringer i vores politik

Denne erklæring om databeskyttelse kan ændres i forbindelse med ændringer i vores produkter eller tjenester eller ændringer i lovgivningen om fortrolige oplysninger. Vi offentliggør alle ændringer på dette websted. Hvis der sker væsentlige ændringer, som påvirker dig, informerer vi dig personlig, eksempelvis via e-mail.

14. Hvordan kan du håndhæve dine rettigheder?

Du har et antal rettigheder i henhold til persondatalovgivningen (herunder GDPR). Disse rettigheder er beskrevet i artikel 12 - 23 i GDPR og i den relaterede lovgivning. Du har altid følgende rettigheder vedrørende dine personoplysninger:

• Ret til at bede om adgang til dine personoplysninger
• Ret til at anmode om rettelse af personoplysninger, hvis de er forkerte (berigtigelse)
• Ret til at bede om sletning af dine personoplysninger
• Ret til at bede om begrænsning af dine personoplysninger
• Hvis vi har behandlet dine personoplysninger på grundlag af vores legitime interesser: ret til at gøre indsigelse mod (yderligere) behandling af dine personoplysninger (modsættelse)
• Hvis vi har behandlet dine data på grundlag af din tilladelse: ret til at anmode om overførsel af personoplysninger (dataportabilitet)

Hvis du ønsker flere oplysninger, eller hvis du ønsker at gøre brug af en eller flere af disse rettigheder, kan du kontakte os på gdpr@xindao.nl

15. Indsigelse og klageret

Vi behandler visse personoplysninger om dig på grundlag af vores behørigt begrundede interesser. Du har til enhver tid ret til at gøre indsigelse mod behandling af dine personoplysninger på dette grundlag. I så fald vil vi ophøre med at behandle dine personoplysninger, medmindre der er tvingende, behørigt begrundede årsager til, at vores interesse i behandlingen er større end din interesse i at stoppe behandlingen.
Hvad bør du gøre, hvis du er uenig i vores beslutning, eksempelvis hvis vi beslutter ikke at slette dine personoplysninger? Du har følgende muligheder:

• Kontakt os: Så forsøger vi i fællesskab at finde en løsning. Du finder vores kontaktoplysninger nederst i denne erklæring om databeskyttelse.
• Indsend en klage: Du har ret til at indsende en klage til databeskyttelsesmyndigheden: https://www.autoriteitpersoonsgegevens.nl/
• Anmod om mægling: Du kan bede databeskyttelsesmyndigheden mægle mellem dig og os: https://www.autoriteitpersoonsgegevens.nl/
• Søgsmål: Du har ret til at få afgjort tvisten ved en kompetent domstol.

16. Kontakt

Følgende har ansvaret for behandling af personoplysninger:

Xindao B.V.
Verrijn Stuartlaan 1D
2288 EK Rijkwijk
E-mail: info@xindao.nl
Telefon: +31 (0)70 319 99 00